NYITOTT PROGRAMOK OKTÓBERBEN AZ IDŐSEK KLUBJAIBAN

NYITOTT PROGRAMOK OKTÓBERBEN

AZ IDŐSEK KLUBJAIBAN

 

 

I.sz. Idősek Klubja (Hattyú u. 16.):

A klub október 5-én kedden 13 órakor egy előadásra várja a kerületi nyugdíjasokat. Címe: Dante Isteni színjátékának kulturális hatása. A témát a Dante-év (halálának 700. évfordulója) alkalmából választottuk.

Október 8-án pénteken 11 órakor közös társas- és partijátékra várjuk az érdeklődőket. Játékaink egyszerre nyújtanak vidám szórakozást és dolgoztatják meg az agyat, memóriát.

Részvételi szándékát kérjük jelezze az alábbi elérhetőségek valamelyikén: Telefon: 201-9735, e-mail: idkhattyu@budavarszk.hu. Mivel beltéri program, kérésünk, hogy védettségi igazolvánnyal rendelkezők vegyék igénybe. Várjuk jelentkezését!

  1. sz. Idősek Klubja (Roham u. 7.)

A klub hétfői napokon 13.30-kor várja a mozogni vágyó kerületi nyugdíjas lakosokat Örömtánc programjára. Érdeklődni lehet személyesen a klubban vagy az alábbi elérhetőségeken: Telefon: 3759-486; e-mail: idkroham@budavarszk.hu.

III. sz. Idősek Klubja (Fő u. 31.)

A klub két külső programra várja az érdeklődő kerületi nyugdíjasokat.

Október 6-án a Városligetbe indulunk közös sétára. Találkozó a Széll Kálmán téri óránál 10.00-kor.

Október 21-én,  a nemzeti ünnep közeledtével a  Memento Szoborparkba látogatunk (Balatoni út – Szabadkai utca sarok). Találkozó a Széll Kálmán téri óránál 10.00-kor. Nyugdíjas belépőjegy: 1200 Ft.

Érdeklődni lehet személyesen a klubban vagy az alábbi elérhetőségeken: Telefon: 2014-053; e-mail: idkfo@budavarszk.hu. Várjuk jelentkezését!

Powered by WordPress | Designed by: seo service | Thanks to seo company, web designers and internet marketing company