… ha lelki problémám van?

Életünkben előadódhatnak lelki természetű problémák, amelyek anyagi, jogi, hatósági eszközökkel nem oldhatók meg. Ilyenkor tanácsos pszichológiai segítséget igénybe venni.

Szolgáltatási Központunk pszichológus kollégái többféle módon tudnak támogatást nyújtani a hozzájuk fordulóknak.

Az egyéni pszichoterápia krízishelyzetek, feszült, szorongásos állapotok, élethelyzeti elakadások, önértékelési problémák, feldolgozatlan kudarc és veszteségélmények, depresszió, neurotikus tünetek, pszichoszomatikus tünetek kezelésére ajánlott.

A párterápia párkapcsolati nehézségek, kommunikációs zavarok, konfliktuskezelési és szexuális problémák esetén javasolt.

Családterápiát akkor érdemes kérni, ha a probléma a család egy vagy több tagját érinti, és a megoldás kidolgozásához a családtagok együttműködése szükséges.

Mediációra, azaz felek közötti közvetítésre is lehetőség van. Ez különösen akkor hasznos, ha válási, gyermekelhelyezési és láthatási nézetkülönbségeinket kívánjuk szakember segítségével rendezni.
A mediációs folyamat célja a résztvevők számára elfogadható megegyezés kimunkálása, a kapcsolatot romboló pereskedés elkerülése.

Várjuk érdeklődését ügyfél-fogadási időben a Szolgáltatási Központban
(1012 Budapest Attila út 89.) vagy a +36 1 356 8363 telefonszámon!