I. Idősek Klubja

Kedves Látogatónk!

Az I. Idősek Klubja 40 évvel ezelőtt nyitotta meg szolgáltatásait.

 

     Területi elhelyezkedésünk kedvező, hiszen klubunk jól megközelíthető villamossal, autóbusszal, metróval. A kerület legkisebb klubja vagyunk, mind létszámilag, mind alapterületet tekintve. Ellátási területünk a Vár, a Várnegyed és a Víziváros egy része.

Az első kerületi lakosok részére biztosítunk korlátozott számban (30 fő számára) nappali ellátást. Feladatainkat 3 fő személyzettel látjuk el.

Hétköznap 8-tól 16-ig vagyunk nyitva, ezen időszak alatt lehet látogatni a klubot. Hétvégén és ünnepnapokon zárva tartunk. Vendéget lehet fogadni.

Programok sokasága várja a klubtagokat. A teljesség igénye nélkül néhány: olvasás, keresztrejtvény-fejtés, TV nézés, dominózás, kártyázás. Szervezünk különféle előadásokat, bemutatókat – irodalmi, egészségügyi, tudományos témában.
Heti egy alkalommal igénybe vehető nálunk frissítő masszázs és torna, valamint havonta egyszer pedikűr is.
Nagyon népszerű tagjaink körében a kézműves foglalkozás. Évente többször tartunk „Nyílt Napot”, amikor a kerületi lakosok ellátogathatnak a klubba, megismerve a klubéletet, programjainkat, és aktívan részt vehetnek a foglalkozásokon, új ismeretségeket alakíthatnak ki.
Alkalmanként a többi kerületi klubbal közösen is szervezünk programokat; például egészségügyi, ismeretterjesztő előadásokat, zenés-táncos teadélutánt.

A hét 5 napján 3 fogásos meleg ebéd biztosításával próbáljuk megoldani azoknak a problémáját, akiknek már gondot okoz a mindennapi bevásárlás, főzés. Cukros és epekímélő diétát is igénybe vehet, akinek erre van szüksége. Hétvégére meleg és hideg csomaggal is rendelkezésre állunk – igény szerint.

Arra törekszünk, hogy idős klubtagjaink különféle technikákkal megőrizzék általános készségeiket, kihasználva, hogy amit még el tudnak végezni, azt egyedül oldják meg, ezzel is segítve, hogy  méltóságban élhessék meg a mindennapokat;  ahogy a szakirodalom fogalmaz: „Mindent értük – semmit se helyettük”.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

NYITVA TARTÁS

hétfő 08:00 – 16:30
kedd 08:00 – 16:00
szerda 08:00 – 16.00
csütörtök 08:00 – 16:00
péntek 08:00 – 15:30

Címünk: 1015 Budapest Hattyú u.16.

Telefon: (1) 201-9735

 

 

Powered by WordPress | Designed by: seo service | Thanks to seo company, web designers and internet marketing company