Pénz- és természetbeni ellátások

Az Önkormányzat által nyújtott  pénzben és természetben nyújtott ellátásokat „A Budapest I. kerület Budavári Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2015. (II.27.) önkormányzati rendelete a szociális és gyermekjóléti pénzbeli, természetbeni és személyes gondoskodást nyújtó ellátásokról” szóló rendelet szabályozza.

Bizonyos támogatások megállapításához – a fenti rendeletben meghatározott módon – környezettanulmány készítésre van szükség, melyre a Népjóléti Csoport az Önkormányzat szociális intézményeit is fel szokta kérni.

Ebben az esetben a munkatársaink előre egyeztetett időpontban keresik fel a kérelmezőt a lakásán. Ez a találkozás jó alkalom arra, hogy az egyén/család élethelyzetét megismerve felajánljuk intézményünk más szolgáltatásait is.

Népjóléti ellátások:   Budavári Önkormányzat honlapján

Nyomtatványok:   Budavári Önkormányzat honlapján

Az Önkormányzat és más szervek (pl. Kormányhivatal) által nyújtott pénzben és természetben nyújtott támogatásairól bővebb információt a Szolgáltatási Központ munkatársaitól is kaphat.

Ügyfél-fogadási időnkben személyesen és telefonon várjuk a hozzánk forduló I. kerületi lakosokat, egyéneket és családokat.

Budavári Szociális és Gyermekjóléti Szolgáltatási Központ
Család -és Gyermekjóléti Szolgálat

Ügyfélfogadás:

Hétfő, Csütörtök: 9. 30. – 17.
Kedd, Szerda: 13.  – 17.
Péntek: 9. – 13.

Cím: 1012 Budapest, Attila út 89.
Tel/fax: 356-8363, 356-9599

kedvezmenyek

***

*