Programok, rendezvények

KÉZMŰVES CSOPORT

Szeretettel várjuk havonta egy alkalommal azokat a kézműveskedni vágyó gyerekeket és szüleiket, valamint minden korosztályból a hölgyeket és urakat, akik szívesen részt vennének kreatív alkotó tevékenységünkben. A közös alkotás élménye mellett használati-, ajándék- és dísztárgyakat készíthetnek a résztvevők.
Csoportvezetők: Dascel Anett, Gorsics Mária, Kárpáti Krisztina

Helyszín: Szolgáltatási Központ (Attila út 89.)

Az egyes foglalkozásokra előzetes jelentkezés szükséges a (1) 356 8363 telefonszámon.

 MERIDIÁNTORNA

A meridián gyakorlatok az egészség és a hosszú élet titkos receptje. Annak érdekében, hogy javítsa az emberek egészségét és elősegítse a magas kor elérését, Zhu Zong Xiang kínai professzor kifejlesztette a „3-1-2” meridián gyakorlatokat, amelyek mindenkire hatásosak és mindenki által könnyen végezhetők. Ez a speciális torna a meridiánokból áramló energia-egyensúly helyreállításával a szervezet immunrendszerét erősíti. Nincsenek mellékhatásai, bármikor, bárhol gyakorolható, ingyenes és semmiféle beruházást nem igényel.

A foglalkozást vezeti: Benkő Pálné Hargita Zsuzsanna minden csütörtökön 9.30 órakor a II. Idősek Klubjában  (Roham u. 7.).

„3-1-2
Ne hagyd el magad,
vedd kezedbe saját sorsodat!”

SZENIOR JÓGA

Szeretettel várjuk a 60 éven felülieket a foglalkozásokra keddenként 10.30 és 11.30 között a II. Idősek Klubjába (Roham u. 7.).

Az órák izmokra, ízületekre ható, emésztőrendszert harmonizáló, energiablokkokat felszabadító biztonságos testgyakorlatokból állnak. A légzőgyakorlatok és a relaxáció segít a belső béke és harmónia megteremtésében. Javasolt öltözet: kényelmes nadrág, póló.

A részvétel költségtérítéshez kötött.